کارکردهای نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برای خانواده ها

ساخت وبلاگ

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه رادیویی ایران، از سال 72 تاکنون هر ساله در ماه مبارک رمضان نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در تهران برگزار می شود.

پرسشی که در این میان مطرح است آن است که این نمایشگاه از آغاز تا امروز، چه کارکردهایی داشته و از چه نقاط ضعف و قوتی برخوردار بوده است.

برنامه شناسا رادیو ایران برای پاسخ به این پرسش و دیگر سوالات با مسئولان مربوط به گفت و گو پرداخته است.

«ابوالقاسم ایرجی» قائم مقام و دبیر شورای سیاستگذاری و برنامه‌ریزی بیست ‌وچهارمین نمایشگاه قرآن کریم، در گفت و گو با برنامه «شناسا» رادیو ایران به این موضوع پرداخت و در این باره گفت: نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از سال 72 توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بنیان گذاشته شد. اولین دوره این نمایشگاه نیز در ماه مبارک رمضان همان سال در سالن حجاب کانون فکری کودکان و نوجوانان برپا گردید.

وی در ادامه با بیان اینکه این نمایشگاه طی دو سال گذشته در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، افزود: نمایشگاه بین المللی قران کریم که سال های زیادی در مصلی بزرگ امام خمینی تهران(ه) برپا شده بود؛ بیست و چهارمین دوره خود را نیز در همین مکان برگزار کرد.

دبیر شورای سیاستگذاری و برنامه‌ریزی بیست ‌وچهارمین نمایشگاه قرآن کریم در بخش دیگر سخنانش در پاسخ به این پرسش که این دوره از نمایشگاه به چه دلیل در شهر آفتاب برگزار نگردید؟ گفت: این نمایشگاه که زمان برپایی اش تا پاسی از شب بود، برگزاری آن در شهر آفتاب خانواده ها را در رفت و آمد دچار مشکل می ساخت. همین امر موجب شد علی جنتی وزیر ارشاد از برگزاری این نمایشگاه در مجموعه تازه تاسیس شهر آفتاب منصرف شود.

در ادامه این گفت و گوی رادیویی، «عباس نظری راد» مدیرکل ارتباطات و هماهنگی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به روی خط برنامه آمد و در این باره توضیحاتی را تقدیم کرد.

جام سیمای ایران...
ما را در سایت جام سیمای ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان simajam بازدید : 116 تاريخ : دوشنبه 14 تير 1395 ساعت: 16:45